Welkom op uw prijslijst download pagina.
Prijslijst
Daarnaast hebben wij ook nieuw in het assortiment; een speciaal programma voor minder validen, een uitgebreid RVS Calisthenics assortiment en enkele houten speeltoestellen naast ons brede scala aan het traditionele speeltoestel zoals de schommel, glijbaan en het klimtoestel.
FlexiBilo Speeltoestellen 

Producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen. Met trots presenteren wij u ons zeer uitgebreide programma van vernieuwende kunststof speeltoestellen, sporttoestellen en speltoepassingen en valondergronden. Een breed scala aan producten voor zowel de ontspanning als de inspanning voor de openbare ruimte en recreatie. De filosofie voor onze speeltoestellen; absoluut veilig speelplezier, sociale ontwikkeling, uitdaging en leerplezier.   
Ook zijn wij milieubewust, wij vinden de duurzaamheid van onze speeltoestellen zeer belangrijk, onze speeltoestellen hebben een zeer lange levensduur en zijn daarna vrijwel volledig recyclebaar. Nieuw in ons assortiment; een totaal pakket stalen duurzame speeltoestellen met onder andere diverse soorten draaitoestellen, netstructuren, schommels, glijbanen, klimtoestellen en wippen

Nieuw! Kurk infill trapvelden en valondergronden,
100% natuurlijk
lees meer...